12,5 JAAR / BIJ DE BRUYN METAAL.

Halverwege 2020 is Marcel van Beers 12,5 jaar in dienst bij De Bruyn Metaal. Hij is actief als magazijn- en logistiek medewerker.

 

Een gesprek met Marcel over 12,5 jaar in dienst bij De Bruyn Metaal …

 

“Ik ben begonnen in het magazijn en zit er dus nog steeds. Wel met een aantal tussenpozen hoor. Maar het verzendklaar maken van goederen en ervoor zorgen dat binnenkomende en uitgaande goederen op de juiste wijze verwerkt worden, is wel echt mijn ding.”

 

En waar sta je vandaag de dag?

“Door middel van automatisering en opgedane kennis weet ik exact wat er hier binnenkomt en uitgaat. Daarbij heb ik geen direct klantcontact, maar zie ik wel alle producten die bij ons gemaakt worden voorbijkomen. Dat geldt ook voor een aantal leveranciers, sommige van hen laden hier 2 tot 3 keer per week!”

 

Wat maakt de Bruyn Metaal een mooi bedrijf?

“We maken mooie producten voor een grote diversiteit aan klanten. Daarnaast kun je op ieder moment bij Rob en Lenie terecht wanneer er iets is. Ze bieden altijd een luisterend oor. Er kan hier ook veel wanneer je laat zien dat je er echt voor gaat.”

 

Een memorabel en/of mooi moment.

“Het feest van 25 januari 2020! Wat een feest, in combinatie met de open dag en de voltooiing van de verbouwing. Er kwamen totaal onverwacht zoveel mensen op af. Je weet gewoon niet wat je overkomt. En ja, zoals Rob en Lenie dat feestje organiseren. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van deze mooie club!”

 

De mentaliteit die je zoekt, betekent voor jou?

“De mentaliteit van Rob en Lenie zie je terug in het personeel. Het is echt een ‘match’. Dat is bijzonder en het maakt ons tot een unieke en zoals gezegd mooie club.”