(Aankomend) Programmeur Lasersnijder

Aan de slag!

Wij werken met twee lasersnijders waarvan één Amada met vol automatisch platen magazijn.
Jouw taak is helder; het zo optimaal mogelijk inzetten van onze lasersnijders. Zo ben je verantwoordelijk voor het ‘nesten’ van de te snijden onderdelen, waardoor onderdelen zo efficiënt mogelijk uit het plaatmateriaal worden gesneden. Je werkt op het bedrijfsbureau maar bent daarnaast ook inzetbaar tijdens het productieproces waar je de lasermachines bedient. Je werkt met ‘slimme’ snijprogramma’s en bent verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad plaatmateriaal.

Op zoek naar wat extra uitdaging? Dan ben je aan het juiste adres! Wij leiden je daarnaast graag op in tekenwerk middels een 3D programma zodat jij uitdaging én afwisseling in je werk hebt.

Wij bieden:

  • 40-urige werkweek
  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen

Wij vragen:

  • Technisch inzicht en administratieve vaardigheden
  • Inzicht in tekeningen lezen
  • Je gaat uitdagingen niet uit de weg
  • Flexibel en praktisch ingesteld.

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld