Algemeen productie medewerk(st)er voor in de avonduren en op zaterdag

Aan de slag!

Ben jij op zoek naar de ideale combinatie met het huishouden en/of de schooltijden van de kinderen? Dan zoeken wij jou! Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit lichte productie- en montagewerkzaamheden als voorbereiding op een efficiënte productie. Daarnaast behoren ook zeker diverse schoonmaakwerkzaamheden tot jouw takenpakket. Hierin vind je ook direct jouw persoonlijke uitdaging; het kan altijd slimmer, beter én efficiënter. Al deze werkzaamheden voer je uit op doordeweekse avonden van 17:00 tot 21:00 uur en op zaterdagochtend van 7:30 tot 12:00 uur. Samen met een kennis, schoolmoeder of vader komen werken mag altijd! Enthousiast? Reageer dan snel!

Wij bieden:

  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • Een goede beloning

Wij vragen:

  • Een enthousiaste en een secure werkhouding
  • Flexibel vermogen
  • Een teamspeler

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld