Algemeen medewerk(st)er

Aan de slag!
Jouw skills en oog voor detail is precies waar wij naar op zoek zijn binnen ons bedrijf. Weet jij van aanpakken, ben je georganiseerd, opgeruimd en lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat onze fabriek er tiptop uitziet? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar algemeen medewerkers voor de avonden (na 16:30), op zaterdagochtend en overdag.  Jouw werkzaamheden  bestaan voornamelijk uit het schoonhouden van onze productiehal. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor diverse productiewerkzaamheden. Geen ervaring is geen probleem. We leren het je graag. Kom jij ons gezellige team versterken?

Wij bieden:
  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Iedere vrijdagmiddag vers gemaakte soep en vaak wat lekkers, zoals Brabantse worstenbroodjes
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • Kansen om beter te worden en te groeien
Wij vragen:
  • Enthousiasme
  • Een teamspeler
  • Zelfstandigheid

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld