Algemeen medewerk(st)er (werkdagen en werktijden flexibel in te vullen).

Aan de slag!

Weet jij van aanpakken, ben je flexibel, opgeruimd én lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat onze fabriek er tiptop uitziet? Dan zoeken wij jou! Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitladen van gelaserde producten, als voorbereiding op een efficiënte productie. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! We leren het je graag. Ben je opzoek naar meer afwisseling? Dan kan deze functie gecombineerd worden met het schoonhouden van onze productiehal en kantoren.

Je werktijden en -dagen zijn erg flexibel. Je kunt namelijk bij ons terecht op doordeweekse dagen, op avonden en zelfs op zaterdagen. Lijkt het jou bovendien ook leuk om op doordeweekse avonden met een jong team te werken en samen de volgende stap te zetten? Reageer dan gerust!

Wij bieden:
  • Kansen om beter te worden en te groeien
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Iedere woensdagmiddag iets lekkers uit eigen keuken
Wij vragen:
  • Enthousiasme
  • Een teamspeler
  • Zelfstandigheid

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld