Allround productie medewerk(st)er

Aan de slag!

Werken in een fabriek saai? Nou niet bij De Bruyn Metaal!

Als allround productie medewerker heb je namelijk zeer afwisselende werkzaamheden en is geen dag hetzelfde. Samen met je naaste collega’s ben je voornamelijk bezig met het uitladen van gelaserde producten. Daarnaast voer je ook verschillende productie werkzaamheden uit zoals boren, tappen, puntlassen en inpersen. Daarbij assisteer je ook je collega’s bij veel voorkomende werkzaamheden. Genoeg te doen dus!

Het voordeel van deze baan is dat we de uren samen kunnen indelen. Omdat onze fabriek van 7:30 tot 16:30 uur open is, is er voldoende ruimte voor flexibele uren en zelfs dagen. Makkelijk te combineren met een andere baan of gezin.

Dus, ben je op zoek naar een flexibele en afwisselende baan én lijkt het je leuk om bij een écht Brabants familiebedrijf te werken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! We leren het je graag.

Wij bieden:
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (op fulltime basis)
  • Collectieve verzekering
  • cao Metaalbewerkingsbedrijf met goede beloning
  • Gratis sport abonnement
  • Doorgroeimogelijkheden en interne opleidingsmogelijkheden
Wij vragen:
  • Enthousiasme
  • Een teamspeler
  • Zelfstandigheid

Over De Bruyn Metaal:

Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:

+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!

Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl,
of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld