BUS - ZITTING | B-STYLE.

Een vereenvoudigd product met dezelfde kwaliteit? Regelen we!

 

Voor onze klant hebben we vereenvoudigde producten geproduceerd ten behoeve van een ombouw kit. De kit dient voor het ombouwen van mindervalide vervoer. We leveren aan onze klant complete onderdelen en sets, zodat de wereld van de rolstoelpassagier vergroot wordt.

 

Tijdens dit proces hebben we met de klant gekeken naar de bewerkingsmogelijkheden, waardoor er een uniek stukje ontwikkeling ontstaat. We hebben meegedacht in de toevoegingen, terwijl de maakbaarheid is vereenvoudigd en dat doen we maar al te graag!

 

Onze klant hebben we voorzien van twee soorten producten, namelijk:

 

 

  • Bus-zitting

Onze klant is gespecialiseerd in het ombouwen van busjes en bestelwagens ten behoeve van personen- en mindervalide vervoer. Een bus-zitting dient als stoel in een vervoersmiddel, om mindervalide van A naar B te brengen.

 

We hebben een nieuwe variant van de bus-zitting ontwikkeld, door de maakbaarheid te vereenvoudigen. Samen met de klant gaan we voortaan een nieuwe variant produceren, waarbij kostenefficiënt gedacht is. Met de nieuwe variant gaat onze klant schiet en trekproeven uitvoeren. Deze kwaliteitstest is van belang voor de keuring van het RDW.

 

 

  • Low floor

Een ‘low floor’, ook wel een oprijplaat, dient als ombouwkit voor een Volkswagen Caddy. Via de oprijplaat wordt de mindervalide gemakkelijk in de Volkswagen Caddy gereden. Hierdoor verloopt het vervoer probleemloos.

Onze klant maakte de tekeningen en het 3D model en wij deden een toevoeging van onze bevindingen en opmerkingen. Hierdoor ontstond het gewenste resultaat, voorzien van de juiste technische bewerkingen.

 

We hebben de klant voorzien van een prototype, zodat de montage in de Volkswagen Caddy uitgevoerd kon worden. Na enkele aanpassingen zijn er nog vier prototypes gemaakt. Met deze prototypes heeft onze klant schiet en trekproeven uitgevoerd, omdat deze kwaliteitstest van essentieel belang is voor de keuring van het RDW.

 

 

 

Vereenvoudigde producten staan gelijk aan eenvoudige maakbaarheid. Onze vakmensen hebben gebruik gemaakt van de volgende bewerkingsprocessen:

 

Buiten alle bewerkingsprocessen hebben we de producten voorzien van een laklaag. Ook hebben we meegedacht met het transport. Zo hebben we voor onze klant een bok gemaakt, waarop de producten berustten. Hierdoor verliep het transport probleemloos en bleef de kwaliteit gewaarborgd.

 

Een vereenvoudigd product met dezelfde kwaliteit? Dan ben je bij De Bruyn Metaal aan het goede adres. Neem gerust contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!