Collega in de spotlight Johan.

Onze collega Johan werkt al ruim 29 jaar bij De Bruyn Metaal. Na vele jaren in de fabriek te hebben gewerkt heeft hij 5 jaar geleden besloten om op de afdeling werkvoorbereiding te gaan werken. Vandaag vertelt hij je graag meer over ons bedrijfsbureau:

‘’Ieder product wat wordt gemaakt in de fabriek komt als eerst binnen bij de afdeling werkvoorbereiding (ons bedrijfsbureau). Wij zijn de tussenschakel tussen de fabriek en de klant.

Wanneer een klant met een voorstel komt, wordt er allereerst gekeken naar de maakbaarheid. Vervolgens wordt er een prijs bepaald en kan de tekening gemaakt worden door onze technisch tekenaar.

Wanneer de tekening klaar is, kan er een werkvoorbereiding gemaakt worden. Dit is een soort stappenplan voor in de fabriek, hierin staat beschreven welke bewerkingen er gedaan moeten worden en in welke volgorde. Ook managen wij het proces wat er gebeurt in de fabriek en zijn we het aanspreekpunt voor de klant.

Ik werk met veel plezier met mijn collega’s op de afdeling bedrijfsbureau. Samen zorgen we ervoor dat elk project soepel verloopt en dat de klant tevreden is met het eindresultaat.’’