Collega in de spotlight

Onze collega Marcel is al ruim 16 jaar werkzaam bij De Bruyn Metaal. Ongeveer 8 jaar lang is hij onze vrachtwagenchauffeur geweest, maar momenteel focust hij zich fulltime op het beheren van ons magazijn. Marcel vertelt je graag meer over zijn werkzaamheden:

“Dagelijks komen er nieuwe materialen binnen in ons magazijn. Deze voorzie ik allemaal van een sticker waar de naam van de klant en de lever datum op staan. Het hele magazijn is namelijk gesorteerd, op klant en leverdatum. Op deze manier worden de nieuwe materialen dus ook opgeruimd in de rekken en vervolgens gereed gemeld in ons systeem.
Ook zorg ik ervoor dat de lading die door de chauffeur opgehaald wordt, zorgvuldig is ingepakt en klaar staat. Ik hou in de gaten dat alle vracht die mee moet, ook mee gaat. Zo zorgen we ervoor dat de materialen altijd op tijd bij de klant zijn. Het is wel eens passen en meten om de hele vracht in de vrachtwagen te krijgen, maar dit komt uiteindelijk altijd wel goed. Daarnaast help ik ook mee met het monteren van onder anderen de Hirst Design kachels. Genoeg te doen dus.”