In gesprek met Frans Koolen.

Gezocht en gevonden.
In gesprek met Frans Koolen.
Vrachtwagenchauffeur bij De Bruyn Metaal.

 

‘’Ja, wa wilde der over weten?’’. Ja, Frans, we zijn toch benieuwd waarom je zo graag bij De Bruyn Metaal werkt …

‘’In de afgelopen vijf jaar is er veel variatie geweest in mijn werk. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Als vrachtwagenchauffeur verzorg ik dagelijks het transport van de geproduceerde producten. Hierbij kun je denken aan het laden en lossen van de vrachtwagen, maar ook het veilig, verantwoord en milieuvriendelijk rijden. Buiten deze werkzaamheden heb ik samen met Rob de Bruyn ook verschillende verbeterprojecten uitgevoerd.’’

‘’Ze noemen me daarom af en toe ook wel de alleskunner’’, geeft Frans aan met een knipoog.

‘’Zo hebben we samen de lascabine gemaakt, maar ook de schermen tussen de werkplekken, transportkarretjes, rekken voor de schoonmaakbenodigdheden en nog veel meer.

Alweer een hele tijd geleden werkte ik voor een andere werkgever. Destijds was hier niet genoeg werk en zo kwam ik via Rob bij De Bruyn Metaal terecht. Ik begon met een aantal dagen in de week, waarna ik al snel fulltime aan de slag mocht. Er is een prettige werksfeer en daarom voelde ik me vanaf dag één meteen thuis. De lijnen zijn kort en iedereen kent elkaar. Iets wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Het is uniek om te zien dat er voor iedereen tijd wordt vrijgemaakt, ongeacht de situatie. Van samen een product produceren tot het vervoeren van een frame op onze trailer; je maakt hier van alles mee. Dit alles maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk blijf gaan en dat is tenslotte toch het belangrijkste.’’

 

En wist je dat.. 💡
Frans zo rustig rijdt dat zijn koffiekopje vanaf onze klant tot aan onze voordeur op de trailer is blijven staan?