Onze kwaliteitscontroleur Jack aan het woord.

Wij als De Bruyn Metaal streven er altijd naar de beste kwaliteit te leveren en daar zorgt onze kwaliteitscontroleur Jack voor! Benieuwd naar wat hij als kwaliteitscontroleur doet? Jack vertelt het:

 

Ik ben Jack en ik heb ruim 34 jaar ervaring als kwaliteitscontroleur in de metaal sector.

Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van de producten overeenkomt met de gestelde kwaliteitseisen. Wij werken namelijk volgens de ISO 9001 en 3834-2 en om deze kwaliteit te waarborgen controleer ik de producten en analyseer ik de werkprocessen. Hier schrijf ik een verbetervoorstel over om de processen verder te optimaliseren.

Het leuke van mijn werk is vooral de afwisseling. Ik ben in contact met veel verschillende mensen zoals leveranciers en klanten, maar ik ben ook erg betrokken op de werkvloer. Én er is altijd ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Het fijne aan werken bij De Bruyn Metaal is dat het een middelgroot familie bedrijf is, en dat merk je. Er hangt een informele sfeer en je hebt een fijne groep collega’s om je heen. De communicatielijn is kort, dus als je iemand nodig hebt kun je er simpelweg gewoon heen lopen.

Zou jij ook graag als kwaliteitscontroleur aan de slag gaan bij De Bruyn metaal? Dan is dit je kans!
Bekijk de vacature op de website en solliciteer direct.