De werkdag van ... onze marketing medewerkster Meike

Werken als marketing medewerker bij De Bruyn metaal. Hoe is dat en hoe ziet je werkdag er dan uit? Onze marketing medewerkster Meike vertelt je er meer over!

“Sinds januari ben ik naast mijn studie communicatie, werkzaam op de marketing afdeling bij De Bruyn Metaal en dit bevalt me super goed! Door mijn afwisselende taken ziet er geen één werkdag hetzelfde uit.

Zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de social media uitingen en de website. Dit betekent dat ik regelmatig de fabriek in ga om informatie te vragen aan de échte kenners en om foto’s/video’s te maken van producten. Daarnaast schrijf ik teksten en heb ik contact met verschillende klanten. Tussendoor kunnen daar nog verschillende taken bij komen. Zo heb ik het vrachtwagenzeil mogen ontwerpen, banners mogen maken, vacatures mogen schrijven, en ga zo maar door.

Het fijne aan mijn werk is dat ik veel vrijheid krijg om zelf met ideeën te komen en er is genoeg ruimte om te leren. Het is lekker dicht bij huis en omdat ik altijd mijn eigen werkuren in kan plannen, is dit ideaal te combineren met school!”

Zou jij ook graag als marketing medewerker aan de slag gaan bij De Bruyn metaal? Dan is dit je kans!
Bekijk de vacature op de website en solliciteer direct, dan wordt je misschien wel mijn nieuwe collega.