Assemblage

Een eindproduct laten produceren? Ook dat is een mogelijkheid bij ons! Bij de term ‘assemblage’ moet je denken aan het samenbrengen van onderdelen tot een eindproduct. Dit kan zowel bij enkelstuks als seriematige stuks. Op verzoek kunnen wij onze klant voorzien van een geassembleerd eindproduct en daar zijn we erg trots op!

 

Mentaliteit die je zoekt
Niets is te veel en alles is mogelijk. Dat is de mentaliteit die je bij ons vindt. Steeds meer van onze klanten willen alle verantwoording op één plek en dat begrijpen wij maar al te goed. We denken hier graag in mee en verzorgen een complete voorziening, zoals onze klant dat wil.

Assemblage biedt ons ook de mogelijkheid om in een vroeg stadium opmerkingen en aanpassingen te doen. De klant kan bij ons terecht voor de gehele productie en assemblage, maar wordt ook vrijgesteld om eigen onderdelen aan te leveren. Onze vakmensen zorgen vervolgens voor de perfecte afwerking van het gewenste eindproduct. Of het nu gaat om een speciale schroefverbinding of om een traditionele verbindingstechniek; het woord ‘nee’ kennen we niet.

Kijk bijvoorbeeld naar ons project ´Buitenhaard´, waarvoor we hittebestendig beton gestort hebben voor de binnen afwerking. De buitenhaard is vervolgens geassembleerd tot eindproduct, precies zoals onze klant in gedachten had! Ook elektrische aanvullingen of inperswerkzaamheden zijn mogelijk om tot het gewenste eindproduct te komen.

 

Transport
Onze transportmogelijkheden zijn zo ingericht dat ook geassembleerde producten vervoerd kunnen worden. Zo kunnen we een verschillende ‘bokken’ maken, waarop het product berust. Hierdoor verloopt het transport probleemloos en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer diensten