Certificaten

Een certificaat is meer dan een vel papier. Het zegt iets over de kwaliteit, over de manier van bewerken, maar ook iets over de eis die we stellen aan zekerheid en veiligheid. Onze certificaten behalen we door de jaren heen aan de hand van toetsing en controles van Lloyd’s Register.

Maar als je aan ons vraagt: ‘Wat is het belangrijkste tijdens het behalen van de certificaten?’, dan hebben we daar maar één antwoord op. Onze mensen en hun vakmanschap. Zij maken het elke dag waar; vandaag, morgen en daarna.

 

  • ISO 9001 certificering

De Bruyn Metaal is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het laat een wereldwijd erkende aanpak zien, gericht op het voldoen aan wet- en regelgeving, product en levering, de eisen van onze klant en onze zelf gestelde eisen omtrent bedrijfsprocessen. Deze zelf gestelde eisen zijn conform de ISO 9001 richtlijnen en lopen uiteen van kwaliteitszorg tot personeel keuringen. Verder beschikt ons uitgebreide machinepark ook over een machine certificaat conform ISO 9001.

Vanaf de aanmaak van orders tot aan de afname worden alle stappen nauwkeurig volgens de kwaliteitseisen uitgevoerd. Het continu verbeteren binnen de organisatie staat centraal, met als hoofdlijn het waarborgen van de verwachtingen van onze klant. Een certificaat die we iedere dag toepassen tijdens onze werkzaamheden, maar ook een certificaat waar we heel blij mee zijn!

 

  • ISO 3834-2 certificering

De Bruyn Metaal is ook ISO 3834-2 gecertificeerd. Waar het ISO 9001 certificaat geen duidelijke eisen stelt aan laswerkzaamheden, buiten een ‘bijzonder proces’, doet het ISO 3834-2 certificaat dat wel. De ISO 3834-2 is het uitgebreidste certificaat in het kwaliteitsborgingsysteem en stelt een internationaal erkende norm aan alle werkzaamheden op het gebied van lassen.

Zo beschikken al onze lassers over een lascertificaat, net als onze lasrobots die beschikken over een robot certificaat. De certificaten dienen voor bepaalde protocollen en zekerheid naar onze klant. Bijvoorbeeld onze lascertificaten, die staan voor de vakbekwaamheid en veiligheid tijdens specifieke laswerkzaamheden.

Verder beschikken we over lasinspecteurs conform ISO 3834-2, die bij de uitvoering van laswerkzaamheden een visueel onderzoek doen. Door het hanteren van de ISO 3834-2 voorzien we het product zowel voor, tijdens als na het productieproces van de juiste kwaliteit.

Een speciaal certificaat, waardoor kwaliteit vanzelfsprekend is. Precies zoals het hoort!

 

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer diensten