Lasmallen

In een productieproces zijn lasmallen nauwelijks weg te denken. Een lasmal wordt gebruikt om een exacte positionering voor delen van het product te realiseren. Hierdoor ontstaat er een hoogwaardige kwaliteit die bepalend is voor het eindresultaat.

In de lasmal worden alle onderdelen van het product geplaatst, waarna de mal ze vervolgens stevig op de juiste plek houdt door middel van klemmen. De robot last vaste coördinaten binnen de mal, waardoor nauwkeurigheid en precisie vanzelfsprekend zijn.

Het gebruik van een lasmal is volledig afgestemd op het product. De lasmal wordt zowel gebruikt bij handmatig- als robotlassen. Verder kan het gaan om enkelstuks of seriematige stuks, maar ook om kleine en grote afmetingen. Zie bijvoorbeeld ons project ‘Bus-Zitting’, waarvoor we relatief kleine uitklapbare zittingen hebben geproduceerd. Daarentegen hebben we voor ons project ‘Aanhangwagens’ grotere trailers geproduceerd met behulp van een lasmal.

 

De mentaliteit die je zoekt
Samen met onze klant kijken we naar de lastechnieken, die we afstemmen op een efficiënte productie. Door de eigen productie van lasmallen, kunnen we al vroeg in het proces de kwaliteit optimaliseren. Hierdoor bieden we zekerheid aan onze klant en zekerheid in het productieproces. Precies wat wij belangrijk vinden!

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer diensten