Transport

Transport; één eenvoudig begrip, die bij ons een speciale betekenis heeft. Afgelopen jaar hebben we flink geïnvesteerd in onze transportmogelijkheden, zodat onze producten met zorg van A naar B gebracht kunnen worden. Hierbij kan het gaan om transport van losse onderdelen, chassis of geassembleerde producten.

Inmiddels beschikken we over twee trailers, één vrachtwagen en één bus. Met het oog op de toekomst is onze vrachtwagen en bus duurzaam ingesteld. Zo rijdt deze op ADBLUE, wat een bijdrage levert aan de vermindering van uitlaatgassen. Ook voldoet deze aan de euronorm (Euro 6) die een toelating biedt in alle milieuzones. Met onze verschillende transportmogelijkheden kunnen we niet alleen veel verschillende producten vervoeren, maar ook erg snel schakelen.

 

De mentaliteit die je zoekt
Samen met onze klant kijken we naar de transportmogelijkheden, waarbij we ons ruimdenkend opstellen. Door ons brede aanbod schakelen we direct mee met de wensen van onze klant. Kortom, alles is mogelijk.

We denken mee met de transportconstructie, door bijvoorbeeld het inpakken met folie of karton. Ook kunnen we de producten al vorens het transport labelen, zodat onze klant tijdens het uitladen een goed overzicht heeft van de producten. De productie van verschillende ‘bokken’ is ook mogelijk. Het product kan tijdens het transport hierop berustten, zodat het transport probleemloos verloopt en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

We zijn trots op onze diverse mogelijkheden en trots op onze eigen chauffeur. Onze transportmogelijkheden staan geheel in het teken van onze klant; precies de mentaliteit die je zoekt.

 

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer diensten