Uitbestedingen

Hulp in de arm nemen; een spreekwoord die je mogelijkheden kunnen uitbreiden. Wij besteden verschillende productieprocessen met andere disciplines uit aan extern gespecialiseerde partners, zodat het productieproces optimaal verloopt.

De uitbestedingen hangen vaak af van het formaat, de oplage of de nauwkeurigheid. Één van de veelvoorkomende uitbestedingen is het bewerken van koker en buis met andere disciplines. Een extern gespecialiseerde partner beschikt over uitgebreidere machines die werkzaamheden uitvoeren, zoals CNC Pijpeindbewerken. Zij zijn de koploper in buisbewerking en bieden daarom eindeloze mogelijkheden aan.

Verder behoort ook het draai en freeswerk tot één van onze uitbestedingen. Dit is een speciale tak van sport die bij ons niet kostenefficiënt uitgevoerd kan worden. Onze gespecialiseerde partner biedt tevens een sneller bewerkingsproces aan, waarbij ze kijken naar verbetering en besparing binnen het draai en freeswerk.

Ook het walsen van bepaalde diktes en afmetingen besteden wij uit aan een extern gespecialiseerde partner. Zij beschikken over een uitgebreider machinepark specifiek gericht op het walsen. Zo kunnen zij ook de speciale profielen walsen en deze voorzien van een vloeiende in- en uitloop.

 

 

Mentaliteit die je zoekt
Onze klant staat centraal en gaan daarom altijd op zoek naar een gepaste mogelijkheid. Samen met onze klant kijken we naar het productieproces en proberen deze zo efficiënt mogelijk in te vullen. Uitbestedingen zijn hier soms onderdeel van en passen deze dan toe in het productieproces.

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer diensten