Voorraad

Een goede voorraad dient voor het snel en correct kunnen schakelen in een productieproces. In voorraad hebben wij niet alleen onbewerkt materiaal, maar ook bewerkt materiaal. Alles is zorgvuldig opgeborgen in rekken, waardoor onnodige tekorten bij ons niet aan de orde zijn. Iets waar we erg blij mee zijn!

 

  • Voorraad onbewerkt materiaal

De voorraad van ons onbewerkt materiaal wordt dagelijks gecontroleerd. Hierbij kun je denken aan voorraden van plaat, koker en buis. Onze productie bereiden wij optimaal voor en starten hier altijd vroegtijdig mee. Tijdens deze voorbereiding wordt er gekeken naar de voorraden en eventuele aanvullingen die er gedaan moeten worden. Alle materialen die nodig zijn worden bijbesteld en zijn vaak binnen één dag bij ons.

 

  • Voorraad bewerkt materiaal

De voorraad van bewerkte materialen ondersteund een efficiënt productieproces. We denken hierbij mee met onze klant, waardoor het prijstechnisch interessanter is om soms grotere aantallen te produceren. De voorraad van bewerkte materialen bestaat grotendeels uit gebogen en gelaserde buizen of draai en freeswerk.

 

  • Voorraad reproductie

De voorraad van onze gereproduceerde producten is gevestigd in ons magazijn. Door deze voorraad kunnen wij een snellere levertijd waarborgen en kan onze klant op elk gewenst moment zijn product afnemen. Hierbij kun je denken aan een complete oprijplaat voor ons project ‘Bus-zitting’, maar ook aan producten die onze klant zelf nog ergens aan toevoegt.

 

 

Mentaliteit die je zoekt
Onze voorraad van bewerkte materialen is zo bijzonder, omdat dit een geautomatiseerd proces is. Alle onderdelen worden automatisch aangevuld, wanneer hier een bericht voor is afgegeven. Een goede voorraad biedt de basis van een goedlopend productieproces. Een grotere oplage kan prijstechnisch interessanter zijn voor onze klant en daar passen wij onze voorraad op aan!

 

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

 

Meer diensten