Kleding

Ook vinden wij duurzaamheid in onze kleding belangrijk. Daarom hebben wij gekozen voor bedrijfskleding wat voornamelijk gemaakt is van een mix van gerecycled polyester en biologisch katoen. De kleding is maatschappelijk verantwoord gemaakt en wij dragen het daarom met extra veel plezier!

Transport

Onze vrachtwagen en bus zijn duurzaam ingesteld. Zo rijdt deze op ADBLUE, wat een bijdrage levert aan de vermindering van uitlaatgassen. Ook voldoet deze aan de euronorm (Euro 6) die een toelating biedt in alle milieuzones.

Snelloopdeur

We beschikken over een luchtbehandelingsinstallatie en een snelloopdeur. Hierdoor gaat er minder warmte verloren en besparen we energie.

Catering

Ook wordt onze UTZ gecertificeerde koffie geschonken in stenen mokken. UTZ Certified is een keurmerk voor koffie en andere producten die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Ook hebben wij bewust gekozen voor stenen mokken in plaats van plastic of papieren bekers.

Computer programma Radan

Doordat onze technisch tekenaar gebruikt maakt van het computer programma Radan, wordt het plaatmateriaal in de lasersnijder optimaal gebruikt. De platen worden precies uitgesneden waardoor het ‘restafval’ is dus minimaal is.

Mentaliteit die je zoekt
Wij als familiebedrijf koesteren ons vakwerk. We gaan overal verantwoord mee om; dat telt voor onze mensen, onze producten, maar ook zeker voor het milieu. Diverse investeringen staan op de planning en met het oog op de toekomst willen we hier nog de nodige stappen in zetten.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!