Uitbreiding van het marketingteam!

“Mijn naam is Meike Rutten, ben 24 jaar oud en ik woon in Bergeijk. Momenteel zit ik in mijn 3e leerjaar van de opleiding Communicatie en ben vanaf januari werkzaam op de marketingafdeling van De Bruyn Metaal.

Omdat flexibiliteit bij De Bruyn geen probleem is, is mijn werk super goed te combineren met school en ook nog eens lekker dichtbij huis. Samen met mijn collega’s zorg ik er onder anderen voor dat de website en de socials bijgehouden worden.
De afgelopen weken zijn erg goed gevallen, ik ben met open armen ontvangen en ik ben blij dat ik het marketingteam mag komen versterken!”

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil je net als ik het team van De Bruyn Metaal komen versterken? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina en misschien word jij wel mijn nieuwe collega!