Even voorstellen Fem Hakkens.

Een nieuw gezicht bij De Bruyn Metaal en een welkome aanvulling op ons huidige team. Sinds afgelopen week is Fem bij ons gestart als marketing stagiaire en daar zijn we super blij mee! 

 

Het woord is aan Fem: 

 

Ik stel me graag even voor! Mijn naam is Fem, 19 jaar oud, woon in Bergeijk en studeer Marketing en Communicatie aan De Rooi Pannen in Eindhoven. Sinds afgelopen week ben ik vol enthousiasme begonnen aan mijn afstudeerstage bij De Bruyn Metaal. Hier ga ik mij bezighouden met de marketingactiviteiten, maar ook een intern onderzoek uitvoeren naar het optimaliseren van de marketingstrategie.

 

 

Midden in deze bijzondere tijd hoop ik mijn opgedane kennis uit te breiden en mijzelf te ontwikkelen binnen het werkveld. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk uit naar komende periode!