Even voorstellen........... Frank!

‘’Hoi Allemaal, Mijn naam is Frank, 54 jaar en woon in Bergeijk. Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de metaalbranche. Het begon allemaal toen ik studeerde aan de landbouwschool, maar al snel ontdekte ik mijn passie voor metaalbewerking en daar ben ik volledig voor gegaan. Van werkvoorbereiding tot het programmeren van lasrobots, ik heb het allemaal gedaan. Mijn hart ligt toch echt bij het lassen.

Toen ik de vacature zag bij De Bruyn Metaal, wist ik meteen: Dit is iets voor mij! En nu, na alweer twee maanden, kan ik zeggen dat het me erg goed bevalt. De dagen vliegen voorbij omdat ik met zoveel plezier aan het werk ben.’’

Frank heeft het plezier in zijn werk weer terug gevonden, en wij zijn erg blij met hem als aanvulling op ons team. We wensen hem veel succes.