In gesprek met Arne Spooren.

Gezocht en gevonden.
In gesprek met Arne Spooren.
Vak volwassen lasser bij De Bruyn Metaal.

 

“Het ´familiebedrijf gevoel´ draagt iedereen bij zich. Niks is te veel en dat vind ik een groot pluspunt.”

“Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan over het algemeen uit het samenstellen van producten tot een eindproduct. Als voorbereiding hierop lees ik de tekeningen uitvoerig om zo fouten te voorkomen. Ik hecht de producten allereerst aan elkaar om deze vervolgens te lassen. Hierop volgend werk ik de lassen af en kijk ik het product na.”

“Ik hoorde dat De Bruyn Metaal een goed georganiseerd bedrijf was. Vanuit een eerdere werkgever kende ik Jelle van Borrenbergen en daardoor zaten we snel rond de tafel.”

 

De mentaliteit die je zoekt
“Ik vind het erg mooi om te zien wat het begrip ´familiebedrijf´ nu eigenlijk inhoudt. Het is mooi om hier te werken en je voelt je meteen thuis. Het is een niet al te groot bedrijf en daardoor wordt er veel voor de werknemer gedaan. Het ´familiebedrijf gevoel´ draagt iedereen bij zich.”

“Er zijn korte lijnen met mijn leuke collega´s en niets is voor hen te veel. Dit zie ik dan ook echt als een groot pluspunt. Iedereen leert het product kennen, omdat er dagelijks gerouleerd wordt. Zo heb je niet altijd hetzelfde werk en is afwisseling vanzelfsprekend.”