In gesprek met Bart Leenders

Tijdens ons  klantbezoek aan Leenders Haardkachels hadden we een interessant gesprek met de eigenaar, Bart Leenders. Bart, die het bedrijf 25 jaar geleden van zijn ouders heeft overgenomen, heeft een herkenbaar merk gemaakt door zijn verbondenheid met de natuur. Hij maakt zelf de ontwerpen ‘’idee naar 3D’’.

Een van de dingen die Bart benadrukt, is het belang van lokale toeleveranciers. Hij hecht waarde aan de nabijheid, zoals die met De Bruyn Metaal. Rob (eigenaar van De Bruyn Metaal ) wordt door Bart omschreven als een echte maker, iemand die niet alleen problemen identificeert, maar ook een oplossing bedenkt, waardoor de kachels nog beter worden.

Voor Bart gaat het niet alleen om het faciliteren van vuur, maar vooral om het creëren van gezellige momenten die aan emoties gerelateerd zijn. Bart zelf zoekt vaak de natuur op en zijn foto’s, veelal genomen in Zweden en Noorwegen tonen zijn liefde voor het buitenleven. Hij benadrukt dat er niets mooier is dan vuur, vooral wanneer het in de natuur brandt.

Uit dit gesprek hebben we veel geleerd over de essentie van het nastreven van je dromen en het belang van authenticiteit. Voor De Bruyn Metaal is het fijn om samen te werken met een klant als Leenders, waar vakmanschap en passie hand in hand gaan.