In gesprek met Jack Daris.

Gezocht en gevonden
In gesprek met Jack Daris.
Kwaliteitsmedewerker bij De Bruyn Metaal

 

“M’n functie zegt genoeg hè.” Ja, Jack, we weten waar het binnen jouw functie om draait. Maar toch horen we er graag meer over …

 

“Ik controleer wat hier gemaakt en ik verzorg de ingangscontrole voor onze toeleveranciers. Verder maak ik meetstaten van de ‘eerste’ producten. Van iedere order worden de eerste drie producten volledig nagemeten. We leggen alles vast. Dat doen we voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Mocht er onverhoopt een keer iets fout gaan -ook na levering- dan pak ik dit direct op en ik zorg voor een terugkoppeling naar de klant. Een fout maken kan gebeuren, als het maar opgelost en in de toekomst voorkomen wordt. Het allerbelangrijkste; de klant moet gehoord worden.

 

“Bij alles wat ik doe staat in principe procesverbetering centraal. Onze kwaliteitsniveau wordt op die manier ook steeds hoger. Dit geeft mij enorm veel energie.”

 

De mentaliteit die je zoekt

“We zijn een niet al te groot bedrijf. Dus dat betekent; korte lijnen en snel kunnen schakelen. Het devies daarbij; niet vergaderen tot we een ons wegen. Aanpakken en doorpakken dus. Dat is wat mij betreft de mentaliteit die iedereen zoekt.”

 

“We zijn een gezond en 100% autonoom bedrijf. Geen grote ‘groep’ die ons aanstuurt of beslissingen neemt. Een groot voordeel wat mij betreft. Besluiten en beslissingen worden snel genomen, zonder getreuzel, maar wel altijd op basis van gezond boerenverstand. Voor mij -en ik denk voor iedereen die hier werkt- is dit ook de basis voor de fijne werkomgeving die we met z’n allen hebben gecreëerd.”

 

“Aanpakken en doorpakken. Maar wel altijd op basis van gezond boerenverstand.”