In gesprek met Janus van Poppel.

Gezocht en gevonden
In gesprek Janus van Poppel.
Laseroperator bij de Bruyn Metaal

 

Kort maar krachtig. Met Janus hadden we niet het meest diepgaande gesprek. Wat ons betreft ook niet altijd nodig. Hij was duidelijk in hetgeen waar hij dagelijks mee bezig is en ‘de mentaliteit die je zoekt’, wist hij pakkend te verwoorden.

 

“Als Laseroperator bij De Bruyn Metaal bedien ik twee lasers. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat de producten op tijd klaar zijn voor de volgende bewerking. Braamloos en goed snijwerk is daarbij essentieel!”

 

De mentaliteit die je zoekt

“Voelsprieten als je het mij vraagt. Ik vind het mooi om te zien dat iedereen hier lijkt aan te voelen wanneer er meters gemaakt moeten worden. Ook als dat betekent dat er een keer wat langer doorgewerkt moet worden dan op een normale werkdag. Ik zie ons dan ook als echte aanpakkers. Je ziet dat ook terug in de manier waarop we als collega’s onderling met elkaar omgaan. Als er iets is wat niet lekker loopt of iemand wil zijn hart luchten, dan loopt niemand daarvoor weg. Bij De Bruyn Metaal kunnen we overigens ook echt lachen met elkaar!

 

Wat is voor jou typisch De Bruyn Metaal? “De verschillende producten die we hier maken, maakt ons tot een mooi bedrijf. Het draait bij ons om mensen en de kwaliteit van ons werk. Daarbij kan wat mij betreft hier iedereen goed met elkaar door één deur. Iets waar ik persoonlijk heel veel waarde aan hecht.”

 

“Ik vind het mooi om te zien dat iedereen hier lijkt aan te voelen wanneer er meters gemaakt moeten worden.”

 

De Bruyn Metaal | De mentaliteit die je zoekt