In gesprek met... Nina.

Van stagiair tot medewerker.
In gesprek met Nina.

Marketing medewerker bij De Bruyn Metaal.

 

Hoi Nina, leuk dat je ons te woord wil staan. Ten eerste, hoe ben je bij De Bruyn Metaal gekomen?

“Ik was in juni 2021 op zoek naar een meewerkstage voor mijn studie. De Bruyn Metaal had toen contact met mij opgenomen en van het een kwam het ander. Het viel me meteen op dat er een fijne en gezellige sfeer hing. Iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast spraken de werkzaamheden mij ook erg aan en leek het me leuk om hier mijn stage te komen lopen.”

 

Na je stage ben je gebleven als vaste marketing medewerker, wat is het verschil tussen stage lopen en echt in dienst zijn?

“Eigenlijk niet zo veel. Tijdens mijn stage werd ik niet als de ‘stagiair’ behandeld en zo voelde ik me ook niet. Daarnaast zijn ook al mijn werkzaamheden hetzelfde.”

 

Wat doe je dan zoal bij De Bruyn Metaal?

“Ik houd me eigenlijk bezig met bijna alle marketing activiteiten van De Bruyn Metaal. Zo loop ik regelmatig een rondje door de fabriek om foto’s en video’s te maken om deze daarna te bewerken. Maar daarnaast zorg ik er ook voor dat de website en de social media pagina’s up-to-date blijven.”

 

Waarom vind je het leuk om hier te werken?

“Toen mij na mijn stage werd gevraagd of ik hier verder zou willen werken hoefde ik hier niet lang over na te denken. Het is een leuk bedrijf en ik heb gezellige collega’s.”

 

En wist je dat…

Wist je dat… sinds ik hier ben alle video’s voor De Bruyn Metaal heb gemaakt?