In gesprek met Rick Stokmans.

Gezocht en gevonden
In gesprek met Rick Stokmans.
Meewerkend voorman bij de Bruyn Metaal

 

Zorgen en verzorgen. Het is zo’n beetje de kern van waar Rick (28 jaar) mee bezig is tijdens zijn werkzaamheden als Meewerkend voorman (kantbank).

 

“Ik zorg ervoor dat mijn collega’s vooruit kunnen met het werk dat er vanuit het bedrijfsbureau bij ons binnenkomt. Daarnaast verzorg ik het programmeerwerk voor onze verschillende kantbanken. Tot slot zorg ik er zelf natuurlijk ook voor dat er mooie producten gemaakt worden voor onze klanten. We hebben hiervoor overigens de laatste jaren een prima basis gelegd, want er is flink geïnvesteerd in de kantafdeling. We beschikken op dit moment over vijf CNC-kantbanken waarop we tot 4 meter kunnen kanten.”

 

De mentaliteit die je zoekt

“Iedereen, iedere dag met een fijn gevoel naar z’n werk. We zorgen er bij De Bruyn Metaal samen voor dat dit zo is en blijft. Dit betekent ook dat we elkaar helpen om -samen- producten te maken waarvan de kwaliteit helemaal top is. Gewoon echt goed. Want als je zelf iets koopt dan wil je ook dat het goed is.”

 

Wat is voor jou typisch De Bruyn Metaal? “Ik werk hier nu alweer 5 jaar en voelde me vanaf dag 1 echt thuis. We zijn een open bedrijf, waar iedereen je de kans geeft om beter te worden. Want uiteindelijk maken we op die manier heel het bedrijf beter. Het open en gastvrije karakter binnen De Bruyn Metaal is wat mij betreft echt uniek. Je merkt het aan alles, want iedereen die hier werkt voelt zich thuis.”

 

“Iedereen, iedere dag met een fijn gevoel naar z’n werk. We zorgen er bij De Bruyn Metaal samen voor dat dit zo is en blijft.”

 

De Bruyn Metaal | De mentaliteit die je zoekt