Jan zijn 25 jarig jubileumfeest!

25 jaar geleden begon Jan bij De Bruyn Metaal! Hij is een gewaardeerde collega die bekend staat om zijn heldere en duidelijke denkwijze, wat enorm bijdraagt aan een goede samenwerking.
Daarom vierde wij afgelopen vrijdag zijn 25 jarig jubileumfeest.

‘’Ik ben al meer dan 33 jaar werkzaam in de metaal branche. Gedurende mijn 25 jaar bij De Bruyn Metaal heb ik verschillende functies gehad. Inkoop, verkoop, werkvoorbereider en planning vallen onder mijn functie als manager bedrijfsbureau.

Bij De Bruyn Metaal heerst een warm familiegevoel, en dat is wat het werken hier zo bijzonder maakt. De onderlinge betrokkenheid en gezellig werksfeer met mijn collega’s maken elke dag een plezier. Bovendien ben ik enorm dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen’’.

Gefeliciteerd Jan en op naar nog veel meer jaren bij De Bruyn Metaal!