Jong geleerd is oud gedaan.

De Bruyn Metaal is een SBB erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij leerlingen kunnen begeleiden tijdens stages en (BBL) opleidingen. Je wordt dan gekoppeld aan een van onze mensen die hun vak al jaren uitoefenen.

Zo richten Ronny en Sjoerd zich samen volledig op het lassen van producten voor Ebusco. Hierbij maken ze gebruik van onze nieuwe Fronius machines, welke compleet zijn uitgerust met de nieuwste technologie. De las eigenschappen worden daardoor geoptimaliseerd en de communicatie tussen mens en machine geperfectioneerd.

Bovendien is Ronny een van onze twee visuele lasinspecteurs. De speciale opleiding stelt je in staat om een visuele inspectie uit te voeren en te beoordelen volgens vastgestelde en erkende procedures. Een combinatie van Ronny zijn jarenlange ervaring en Sjoerd zijn nieuwe kennis door gefaciliteerde cursussen maakt de ideale combinatie.

We leren de nieuwe generatie maar al te graag meer over ons beroep. Niks is namelijk zo belangrijk als de mensen van de toekomst. Wil jij hier je (BBL) opleiding of stage komen volgen? Ga voor meer informatie naar onze opleidingspagina.