Kanter (met ervaring)

Aan de slag!
Jouw vakmanschap én ervaring op het gebied van kanten maakt ons nog beter. Hierbij bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het programmeren en afstellen van de kantbanken, als voorbereiding op een efficiënte productie. Hierin vind jij ook direct jouw persoonlijke uitdaging; het kan altijd slimmer, beter én efficiënter. En weet je wat het mooie is? Jouw out-of-the-boxmentaliteit waarderen wij enorm! In seriegroottes variëren jouw werkzaamheden van 1 tot 100-tallen. De Bruyn Metaal verwerkt voornamelijk koolstofstaal, RVS en aluminium. We beschikken over 5 kantbanken, waarvan er 2 middels servomotoren worden aangedreven. Het offline programmeren van de kantbanken kan ook tot je takenpakket (gaan) behoren.

 


40-urige werkweek
25 vakantiedagen
13 ATV-dagen
Doorgroeimogelijkheden
Gratis sportabonnement
Collectieve verzekeringen
Cao Metaalbewerkingsbedrijf met goede beloning
Je gebruikt moderne hulpmiddelen


 

Lees meer over jouw werkzaamheden.

Wij bieden:
  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Iedere vrijdagmiddag vers gemaakte soep en vaak wat lekkers, zoals Brabantse worstenbroodjes
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • Kansen om beter te worden en te groeien
Wij vragen:
  • Aantoonbare las-ervaring
  • Enthousiasme en een secure werkhouding
  • Een teamspeler
  • Zelfstandigheid

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld