Klantreview door Storopack.

Onze klant Storopack is een specialist op het gebied van beschermende verpakkingen en technische vormdelen. Storopack streeft ernaar om al hun klanten de perfecte beschermende verpakkingsoplossingen te bieden en hun langdurig te ondersteunen.

Vandaag laten we onze klant Storopack aan het woord om je wat meer te vertellen over onze samenwerking.

“De samenwerking met De Bruyn Metaal begon in 1995 toen wij nog gevestigd waren in Stramproy onder de naam Ideepak B.V. Daar werd de eerste excel machine ontwikkeld met plaatwerk van De Bruyn Metaal. Sinds 2020 zijn wij overgenomen door Storopack GmbH en verhuisd naar Ittervoort. Daar worden voor onze verschillende soorten machines basisplaatwerk, motorsteuntjes, afdekkapjes en vele andere onderdelen door De Bruyn Metaal gemaakt. Ook onze nieuwste ontwikkeling van de mini-touch zijn belangrijke onderdelen vervaardigd.
De korte lijntjes en meedenken in het proces ervaren wij als zeer prettig. Ook de leverbetrouwbaarheid en goede communicatie zijn een grote plus van dit bedrijf. Gezien onze lange samenwerking zijn wij zeer tevreden over De Bruyn Metaal.”

Benieuwd naar Storopack en wat wij voor hen betekenen? Je leest het hier!