Lasser / samensteller (met ervaring)

Aan de slag!
Jij bent uiterst bekwaam in MIG/MAG- en TIG-lassen. Jouw voornaamste werkzaamheden bij De Bruyn Metaal bestaan dan ook uit het samenstellen en ‘aflassen’ van producten aan de hand van aangeleverde tekeningen en materialen. De seriegroottes variëren van 1 tot 100 tallen. Jouw visie; het kan altijd slimmer, beter én efficiënter. En weet je wat het mooie is? Jouw out-of-the-boxmentaliteit waarderen wij enorm! De Bruyn Metaal verwerkt voornamelijk met staal, RVS en aluminium. Een deel van het laswerk dient gekwalificeerd te worden. Daarom zijn wij gecertificeerd conform ISO 3834-2.

Wij bieden:
  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • Iedere woensdag iets lekkers uit eigen keuken
  • Waardering, respect en (werk)plezier
  • Kansen om beter te worden en te groeien
Wij vragen:
  • Aantoonbare las-ervaring
  • Enthousiasme en een secure werkhouding
  • Een teamspeler
  • Zelfstandigheid

Benieuwd hoe een werkdag als (RVS-)lasser er bij ons uit ziet?

Lees meer over jouw werkzaamheden.

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld