Onze logistiek medewerker aan het woord.


Werken als logistiek medewerker bij De Bruyn metaal. Saai? Zeker niet! Onze logistiek medewerker Raimond vertelt je er alles over.

“Ik ben Raimond en ik ben sinds +/- 2 jaar werkzaam bij De Bruyn Metaal.

Als logistiek medewerker zorg ik ervoor dat alle materialen op het juiste tijdstip op de juiste locatie in onze fabriek liggen. Als logistiek medewerker (bij De Bruyn Metaal) is geen dag hetzelfde en dat is juist zo fijn aan dit werk. Ik vind voldoende afwisseling namelijk erg belangrijk.

Zo ben ik dagelijks bezig met het laden en lossen van onze producten. Ik leg artikelen op de juiste locatie en maak de orders verzendklaar. Maar ik zorg ook dat de orders een juist transportdocument hebben, doe bestellingen, voer controles uit en ik zorg dat de inkomende en uitgaande leveringen in- en uitgeboekt worden. Genoeg te doen dus.

Het voordeel is dat ik niet de hele dag achter mijn bureau zit. Ik heb de mogelijkheid het werk achter de computer af te wisselen met werkzaamheden in de fabriek.”

Zou jij ook graag een afwisselende baan willen en aan de slag gaan als logistiek medewerker bij De Bruyn metaal? Dan is dit je kans! Ik ben namelijk opzoek naar een collega. Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.