Logistiek medewerker

Aan de slag!
Ben je leergierig en beschik je over een secure werkhouding? Dan is jouw enthousiasme waar wij naar op zoek zijn! Je bent verantwoordelijk voor een goede in- en uitstroom van onze producten en materialen. Als logistiek medewerker is géén dag hetzelfde. Het laden en lossen van onze producten met behulp van een vorkheftruck valt onder jouw dagelijkse werkzaamheden. Ook voer je controles uit en richt je jezelf op het in- en uitboeken van inkomende en uitgaande leveringen. Daarnaast leg je artikelen op locatie en maak je orders verzendklaar, voorzien van de juiste transportdocumenten. Je voert lichte assemblage werkzaamheden uit en draagt zorg voor een opgeruimd en schoon magazijn. Ben jij onze ideale kandidaat? Reageer dan snel!

Wij bieden:

  • Een baan bij een écht Brabants familiebedrijf
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris
  • Gratis sportabonnement

Wij vragen:

  • Een secure, zelfstandige en flexibele werkhouding
  • Een teamspeler
  • Een heftruck certificaat (intern behalen van certificaat ook mogelijk in overleg)

Over De Bruyn Metaal
Nabij het kloppend hart van de Brainport Regio bouwt een écht Noord-Brabants familiebedrijf al jaren aan iets moois. Dat doen we met een team van mensen die ons -mede door hun vakmanschap succesvol maken. Daarnaast beschikken wij over een mentaliteit waar iedereen op voorhand naar zoekt en gelukkig van wordt. Die specifieke mentaliteit zit diep verankerd in ons bedrijfs-DNA. Wie hier werkt heeft ons DNA van nature in zich. Toch schuilt er achter onze mentaliteit een dieperliggend gedachtegoed; we zijn simpelweg échte ‘Brabanders’. Eerlijk en open, ook als je het liever niet wilt horen. Respectvol en uiterst familiair. Een team van ‘goeie’ mensen. Samen bedienen we een over Europa verdeeld klantenbestand, in uiteenlopende markten en branches.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de vacature via Rowan de Bruyn:
+31(0) 497 – 57 55 72 | Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl

Direct solliciteren!
Stuur je cv via de mail naar: Rowan.de.Bruyn@debruynmetaal.nl, of per post naar De Bruyn Metaal, De Waterlaat 19, 5571 MZ Bergeijk t.a.v. Rowan de Bruyn.

 

Sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld