Maak kennis met onze nieuwe collega Maud Kaptheijns! Of ken je haar misschien al?

Maud heeft waarschijnlijk een ander CV dan dat je van haar zou verwachten. Nadat ze haar studie assistent accountant succesvol had afgerond is ze gestart aan haar HBO studie financieel management en fiscaal recht. Net na het behalen van haar propedeuse kwam er zowel letterlijk als figuurlijk een prachtige kans voorbij gefietst, die ze uiteraard heeft gegrepen! Sindsdien is Maud profwielrenster bij zowel Nederlandse als Belgische ploegen. Vanaf oktober 2023 gaat ze ook de uitdaging niet uit de weg om binnen ons bedrijf de logistieke afdeling te managen.

“Vanaf mijn 8ste jaar ben ik op de fiets gestapt met een duidelijk doel; professioneel wielrenster worden, en dat is gelukt. Vanaf 2015 werd het werkelijkheid en was het fietsen op professioneel niveau mijn werk. De afgelopen 8 jaar fietste ik fulltime door weer en wind maar in oktober 2023 was het tijd voor meer dan alleen fietsen. Mijn werkzaamheden zijn nu totaal anders dan dat ik gewend ben uit de sportwereld. Maar des te meer uitdaging om ook hier mijn eigenheid te laten zien. De metaalindustrie wekt mijn interesse en samen met de afwisselende werkzaamheden leer ik steeds meer over deze branche en vind ik mijn plek binnen het bedrijf. De gezelligheid, collega’s en innovatieve projecten waar ik in meegenomen word maken mijn werk erg leuk!”

Maud en haar doorzettingsvermogen heten we dan ook van harte welkom in ons team. Zij heeft tenslotte de mentaliteit die je zoekt en daar zijn we trots op. We wensen haar veel succes!