Maak kennis met Ties, een van onze productiemedewerkers.

Maak kennis met Ties, een van onze productiemedewerkers.

“Hoi! Ik ben Ties, 20 jaar oud en ik woon in Bergeijk. Sinds eind februari werk ik fulltime als productiemedewerker bij De Bruyn Metaal en dit bevalt me erg goed! Tijdens mijn werk ben ik onder anderen bezig met het uitladen van producten, rijd ik rond op de heftruck en voer ik verschillende productiewerkzaamheden uit. Wat zo fijn is aan werken bij De Bruyn Metaal zijn mijn leuke collega’s, het is lekker dicht bij huis en de afwisseling in mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat mijn werk ook leuk blijft. Momenteel zit ik helemaal op mijn plek als productiemedewerker maar sta ik altijd nog open om bij te leren.”

Zou jij graag Ties zijn nieuwe collega worden?  Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!