Magazijn beheerder Marcel aan het woord.

Onze collega Marcel is al ruim 16 jaar (sinds 2007) werkzaam bij De Bruyn Metaal. Ongeveer 8 jaar lang is hij onze vrachtwagenchauffeur geweest, maar momenteel focust hij zich fulltime op het beheren van ons magazijn. Marcel vertelt je graag wat meer over zijn werkzaamheden:

“Dagelijks komen er nieuwe materialen binnen in ons magazijn. Deze voorzie ik allemaal van een sticker waar de naam van de klant en de leverdatum op staat. Ons hele magazijn is namelijk gesorteerd op klant en leverdatum. Op deze manier worden de nieuwe materialen dus ook opgeborgen in de rekken en vervolgens gereed gemeld in ons systeem.
Ook zorg ik ervoor dat de lading die door de chauffeur opgehaald wordt, zorgvuldig is ingepakt en klaar staat. Daarnaast hou ik in de gaten dat alle vracht die mee moet, ook met de chauffeur mee gaat. Zo zorgen we ervoor dat de materialen altijd op tijd bij de klant zijn. Het is wel eens passen en meten om de hele vracht in de vrachtwagen te krijgen, maar dit komt uiteindelijk altijd wel goed. Daarnaast help ik ook mee met het monteren van onder anderen de Hirst Design kachels. Genoeg te doen dus.”

Wil jij net als Marcel bij ons in het magazijn komen werken? Nou, dat kan! Bekijk de vacature allround logistiek medewerker of allround productiemedewerker en misschien tot snel!