Óh.

Al meer dan 10 jaar leveren wij diverse halffabricaten aan Harrie Leenders Haardkachels. Samen realiseren we iedere keer weer een bijzondere kachel. Hoe dat zo is gekomen? Door een nauwe samenwerking en een goed partnerschap!

Verschillende factoren hebben een bijdrage geleverd aan het ontstaan van ons partnerschap, zowel positieve als minder positieve ervaringen. Er is niemand die dit beter kan verwoorden dan Bart Leenders zelf.

Harrie Leenders koopt  vooral regionaal en heeft daar een goede reden voor: communicatie.

Want in je eigen regio, in je eigen dialect, begrijp je elkaar beter. Dat bewijst het volgende voorval.

Leenders schreef onlangs een verhaaltje over een minder positieve ervaring genaamd “óh”. Een minder positieve ervaring staat niet altijd gelijk aan een negatieve ervaring. Het verhaaltje maakt voor ons juist duidelijk waar ons partnerschap voor staat.

Ik zat op kantoor naast mijn collega Twan van de inkoop. Hij werd gebeld door Jan van onze leverancier in Bergeijk dat de levering van 50 stuks voor aanstaande vrijdag niet door kon gaan.

Helaas. Het enige wat Twan antwoorde was: “óh!” Met de klemtoon op de o. En jan onze leverancier wist precies waar hij aan toe was

Wat Twan met zijn “‘óh!”zei was:

– Goh Jan, dat stelt me nu teleur en ik vind eerlijk gezegd ook dat je daar wat laat mee komt. Voor de volgende keer zou ik het zeer op prijs stellen als je me wat eerder informeert. 

-Ik begrijp dat 50 stuks niet lukt, maar is 20 stuks wel haalbaar?

-Als je toch liever 50 stuks in een keer levert, wanneer kunnen wij die dan op z’n vroegst hier hebben?

Allemaal in die “óh!”. Probeer dat maar eens in China.