Ons productieproces voor onze klant CPS.

Een paar weken geleden vertelde we over onze klant CPS en de complexe Case packer machines waarvoor wij diverse onderdelen produceren. Even om het geheugen op te frissen; deze Case Packers zijn dé professionele oplossing voor het op hoge snelheid verpakken van diverse voedingsproducten.

Vandaag gaan we wat dieper in op ons productieproces voor de Case Packers. Het productieproces start bij onze lasersnijders. Hier wordt met behulp van onze vlakbedlasers de vormen uit het plaatmateriaal gesneden. Hierop volgend worden de onderdelen gebogen doormiddel van onze kantbanken. Daarna worden ze gewalst waardoor de gewenste vorm ontstaat. Vervolgens worden alle producten afgewerkt in onze RVS productiehal. Dit doen we zodat losgekomen deeltjes van andere soorten materiaal niet in aanraking kunnen komen met het RVS. Hierdoor kan er geen corrosie ontstaan. Tot slot zijn de producten door een externe gespecialiseerde partner voorzien van de juiste oppervlakte behandeling. Door deze behandeling is het niet mogelijk dat resten van de producten achterblijven in de machines.

Nu het tijd is voor de assemblage, houdt ons productieproces op. Wij verzorgen het transport richting onze klant CPS. Daar vertellen we je binnenkort meer over. Maar wil je in de tussentijd toch wat meer weten over deze klant? Neem dan een kijkje bij het project op onze website!