Onze mentaliteit zien we ook bij Coppens Metaal-techniek.

Coppens Metaal-techniek; onze partner in buisbewerking. Op dat gebied worden zij ‘de specialist en koploper’ genoemd. Niet voor niets, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Buisbewerking is geschikt voor een breed scala aan productoplossingen en producttoepassingen. Door samenwerking help je elkaar groeien. Je communiceert op hetzelfde niveau en ziet elkaar als aanvulling en niet als concurrent. Aan deze woorden geeft Coppens Metaal-techniek voor ons precies de juiste invulling. Beter gezegd: ‘de mentaliteit die wij zoeken’.

 

Nu kunnen wij zeggen wat we van Coppens Metaal-techniek vinden, maar wat vinden zij nu eigenlijk van ons? We gingen erover in gesprek met Coen Vermue. Hij vervult de functie verkoop binnendienst/ calculator en neemt ook de marketingwerkzaamheden bij Coppens Metaal-techniek op zich.

We vroegen Coen het volgende:

  • Hoe zouden jullie ons in één zin omschrijven?

In één zin? Dat is een goede…

Er is voor mij wel één woord wat alles omschrijft; duidelijkheid. Niet alleen in de communicatie, maar ook in elkaars verwachtingen. We weten wat we aan elkaar hebben en zijn op de hoogte van de kennis die we in huis hebben. Voor zover als mogelijk helpen we elkaar vooruit en spreken daarbij onze verwachtingen meteen uit.

 

  • Wat maakt het partnerschap met De Bruyn Metaal voor jullie nu zo speciaal?

‘Loyaliteit’. Wat mij betreft hoeven we hier niet veel woorden aan te wijden. De mate van loyaliteit is enorm. Dit telt voor zowel de verwachtingen, als de aangegane verplichtingen. Eerlijkheid en oprecht zijn hoort daar zeker bij. We weten goed wat we aan elkaar hebben en dat maakt onze relatie erg sterk.

 

  • Hoe zien jullie ons als partner?

We zien De Bruyn Metaal als een aanvulling op Coppens Metaal-techniek. Het contact is laagdrempelig en we lopen snel bij elkaar binnen. Dit zorgt niet alleen voor een goede relatie, maar ook voor een optimale samenwerking. Het begon ooit bij kleine onderdelen die we voor elkaar produceerden. Nu draait het vaak om het verzorgen van totale samenstellingen. Op deze groei mogen wij met z’n alle zeker heel trots zijn!

 

  • Wat vinden jullie fijn aan ons partnerschap? (Voordelen & Nadelen)

Voordelen? Die heb ik denk ik al voldoende benoemd. Maar nadelen? Daar moet ik even over nadenken.

Ieder voordeel heeft z’n nadeel zeggen ze wel is. Helaas zijn de levertijden wel is anders dan verwacht of zit er iets niet mee bij een nieuw project. Maar dat telt voor zowel Coppens Metaal-techniek als De Bruyn Metaal. Al deze onduidelijkheden worden direct weggenomen door ons vaste stramien. Deze hebben we samen ontwikkeld en hierin staan de afgesproken prijzen en levertijden. Verder proberen we beiden flexibel te zijn waar dit mogelijk is.

 

  • Hoe zien jullie ons partnerschap in de toekomst?

De mogelijkheden zijn enorm. We hebben beide een andere specialisatie en kunnen daardoor gemakkelijker samen doorgroeien.

Voor nu zijn verschillende administratieve werkzaamheden nog van toepassing. In de toekomst willen we ons bezig gaan houden met een automatisch geheel, zodat alle tijd echt in onze klant wordt gestoken.

 

  • Hebben jullie nog woorden die jullie aan ons kwijt willen?

We hebben beide ‘gezond boerenverstand’ en spreken daardoor dezelfde taal. Zoals jullie dat noemen ‘de mentaliteit die je zoekt’. Beide lopen we tegen een probleem/ behoefte aan en willen dit graag samen oplossen.

Je kent elkaar en dat maakt ons partnerschap bijzonder. Niet alleen bijzonder voor nu, maar ook zeker bijzonder op het oog op de toekomst.