Onze mentaliteit zien we ook bij Metalnet.

Bij De Bruyn Metaal hebben we veel aandacht voor onze lange-termijnrelaties. Want langdurig partnerschap met klanten én (toe)leveranciers vormt het fundament van ons bedrijf. In Metalnet vinden we een (toe)leverancier voor De Bruyn Metaal die symbool staat voor zo’n lange termijnrelatie. We vertellen je graag wat meer over deze fijne samenwerking en onze ‘matchende’ mentaliteit.

 

De expertise van Metalnet spitst zich met name toe op verspanende bewerkingen als frezen, draaien en langdraaien voor diversen marktsegmenten. Waaronder de semiconductor-, medische-, voedings-, halfgeleider- en vliegtuigindustrie. Recent heeft Metalnet een ander bedrijf overgenomen. Waar zij zich in het verleden enkel toespitste op het ‘fijn’ verspanen kun je er nu ook terecht voor het wat meer ‘grove’ verspaanwerk. De overname heeft Metalnet tot een ‘steady’ speler op de markt gemaakt.

 

 

Metalnet & De Bruyn Metaal

In diverse lassamenstellingen van De Bruyn Metaal zitten verspaningsdelen. De Bruyn Metaal besteedt een behoorlijk groot deel van deze verspaningswerkzaamheden uit bij Metalnet. Waarom? Waar de Bruyn Metaal zich toespitst op plaat en buis, focust Metalnet op verspaning. Beide bedrijven weten elkaar sinds jaar en dag te vinden en leggen zo werk bij elkaar neer. Ook zoeken beide bedrijven elkaar op wanneer het gaat om specifieke kennis en advies m.b.t. verschillende werkzaamheden. Met als uitgangspunt: je kunt jezelf beter bezighouden met iets waar je écht goed in bent. Bovendien moet je kunnen delen om vervolgens te vermenigvuldigen.

 

 

Meer dan werk

Gebroeders Jan en Willem van Gerven (directeuren Metalnet) en Rob De Bruyn (directeur De Bruyn Metaal) kennen elkaar al ruim 25 jaar. De zakelijke relatie heeft zich in de loop der jaren dan ook voortgezet tot een relatie in de privésfeer. Ook hier vullen ze elkaar prima aan: Jan houdt van koken én Rob en Willem van eten!

 

 

Matchende mentaliteit

Symbool voor de samenwerking staat een blindelings vertrouwen in elkaar. Het gevoel is sinds jaar en dag meer dan goed. De bedrijven weten wat ze aan elkaar hebben; beloftes worden altijd nagekomen. En wellicht het allermooiste, er zijn weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Een half woord resulteert het meest van tijd in het best mogelijke resultaat!