Onze mentaliteit zien we ook bij Smolenaers Constructie en Plaatwerk.

Smolenaers Constructie en Plaatwerk; onze partner gespecialiseerd op het gebied van walsen. Al 40 jaar lang ervaring in het produceren en bewerken van plaatwerkconstructies, waarvan 25 jaar op het gebied van walsen.

Wat deze specialisatie zo speciaal maakt? Smolenaers Constructie en Plaatwerk beschikt over een uitgebreide walsafdeling, waar uiteenlopende producten eenvoudig gemaakt worden. De mogelijkheid om lange, relatief dunne cilinders te walsen, zonder enige vervorming is daardoor geen enkel probleem. Kan niet bestaat niet is de slogan van team Smolenaers en dat maken ze graag waar!

We gingen erover in gesprek met Leon Vink. Hij vervult de functie hoofdbedrijfsbureau en verricht daarbij alle administratieve werkzaamheden.
We vroegen Leon het volgende:

 

  • Hoe zouden jullie ons in één zin omschrijven?

We denken bij De Bruyn Metaal aan professioneel & kwalitatief hoogwaardig, maar ook zeer fijn en makkelijk in de omgang. Eventjes mailen of bellen er is precies duidelijk wat we van elkaar verwachten. Zo ook jullie vrachtwagen chauffeur Frans. Hij is, in onze ogen, het visitekaartje van jullie bedrijf! Een fijne en flexibele man.

 

  • Hoe zien jullie ons als partner?

De Bruyn Metaal zien we als een ideale en betrouwbare partner. Iedereen binnen jullie team communiceert op hetzelfde niveau. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt in de manier van communiceren of de persoon waarmee we communiceren. Ook jullie uitstraling vinden wij erg bijzonder. Het familiaire gevoel brengen jullie aan iedereen over, zowel online als offline. De juiste mentaliteit is wat wij ook ontzettend belangrijk vinden binnen ons bedrijf. Dat zien we bij jullie ook.

 

  • Hoe zien jullie ons partnerschap in de toekomst?

Natuurlijk hopen we samen ons partnerschap te optimaliseren. We werken nu al bijzonder prettig samen en wie weet kunnen we over en weer nog meer voor elkaar betekenen. Beiden in onze kracht en doen waar we goed in zijn. Dat is mooi voor onze branche en mooi voor onze regio’s (Limburg en Brabant). Op naar nog meer mooie samenwerkingen in de toekomst!

 

  • Hebben jullie nog woorden die jullie aan ons kwijt willen?

Bedankt! Dank voor de mooie opdrachten en de fijne samenwerking. Laten we samen zo doorgaan met de juiste mentaliteit!