Totstandkoming van de samenwerking

Bij De Bruyn Metaal hebben we aandacht voor onze langetermijnrelaties. Want langdurig partnerschap met klanten vormt het fundament van ons bedrijf. Één van onze lange termijnrelaties is JLG. JLG Industries is een Amerikaanse ontwerper, fabrikant en verkoper van hoogwerkers en schaarliften. De producten van het bedrijf worden gebruikt in de bouw, industrieel onderhoud, materiaalbehandeling en onderhoud van faciliteiten.

 

LEES MEER

Direct leveren aan de productielijn

JLG is door de jaren heen uitgegroeid tot vijf productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en vijf wereldwijd, waaronder één in Frankrijk. De Bruyn Metaal levert direct aan de productielijn van JLG Frankrijk. Om dit te kunnen doen voert onze kwaliteitscontroleur een PPAP-controle uit om er zeker van te zijn dat alle specificaties en vereisten van JLG goed worden begrepen door De Bruyn Metaal en dat het fabricageproces in staat is om producten op consistente wijze te produceren.

LEES MEER

PPAP Kwaliteitscontrole

Het direct leveren aan de productielijn behoort tot één van de mogelijkheden, vanwege de toepassing van PPAP. Dit is een ontwikkeld kwaliteitswaarborgingssysteem van JLG en staat voor Production Part Approval Process. We schakelen graag mee met onze partners en kunnen daarom een product ontwikkelen conform deze richtlijnen. JLG Industries heeft verschillende vereisten hierin opgenomen, zoals het toevoegen van materiaal certificaten, lasconformiteit en dimensionale inspecties.

LEES MEER

Jaarlijks bezoek aan JLG Frankrijk

Steeds meer processen worden gedigitaliseerd of geautomatiseerd, zoals de verwerking van PPAP. Om deze reden brengen Jack Daris en Rob de Bruyn jaarlijks een bezoek aan de productiefaciliteit van JLG in Frankrijk. Zo wordt er ook nog eens op de ‘ouderwetse manier’ gecommuniceerd en daar zijn we stiekem toch nog aan gehecht.

LEES MEER

Supplier Chain Acadamy in 2019

In 2019 kwam De Bruyn Metaal in aanraking met de Supplier Chain Acadamy, welke staat voor een driedelige strategie voor leveranciersontwikkeling. De leveringsbasis van onze geproduceerde producten moet aansluiten bij een continue verbeteringssysteem. Daarbij hoort het verminderen van verspilling, het inspelen op veranderingen van productie-eisen en het herstel van leveringsonderbrekingen.

LEES MEER

JLG op de open dag bij De Bruyn Metaal in 2020

In 2020 was het moment daar; Onze open dag en tegelijkertijd een feestje ter ere van ons 30-jarige bestaan. Tijdens deze open dag kregen alle bezoekers een kijkje in ons bedrijf. Van bedrijfsbureau tot productie en van assemblage tot aan transport, alles kwam aan bod tijdens de uitgebreide rondleiding.

LEES MEER