Peter's 12.5 jarig jubileum!

12.5 jaar geleden is onze vakman Peter van Steensel komen werken bij De Bruyn Metaal!

Sinds mijn 16e ben ik werkzaam in de metaal. Begonnen met kleine bewerkingen als boren en tappen waar mijn interesse in de metaal ontstond. Toen ik eenmaal 18 was ben ik meteen fulltime aan de slag gegaan, uiteraard in de metaal sector.

In het verleden werkte ik afwisselend met staal en RVS. Maar tegenwoordig ben ik fulltime te vinden op de RVS afdeling. Hier ligt mijn voorkeur omdat het werk veel nauwkeuriger is dan bijvoorbeeld het lassen van staal. En met RVS lassen zie je wat meer van het eindresultaat dan enkel kleine onderdelen.

Het fijne aan werken bij De Bruyn Metaal is dat het een familie bedrijf is. Rob en Lenie staan altijd voor je klaar en je krijgt gewoon het gevoel dat je wordt opgenomen in de familie. Daarnaast krijg je ook écht waardering voor je werk. Daarom heb ik hier de afgelopen 12,5 jaar ook met veel plezier gewerkt!

Gefeliciteerd Peter met je jubileum, op naar de volgende 12.5 jaar!