Privé project Poort

Bij De Bruyn Metaal nemen we de tijd voor een select aantal privé projecten. Een van deze projecten is deze poort.

De klant bracht een idee waarna de technische tekenaar een ontwerp in AutoCAD maakte. Na goedkeuring van de klant werd de detailtekening omgezet in een technische tekening, zowel 2D als 3D.

Het materiaal begint bij de lasersnijder. Hierna gaan de producten door naar de Timesaver zodat het geen scherpe randen en oneffenheden meer bevat. De vlakke plaat wordt op de kantbank, door een kantpers in een V-vorm gedrukt. Hierdoor ontstaat er een hoek in het materiaal. Door het lassen worden twee materialen tot een geheel verbonden.

Wanneer de producten de lastafels verlaten, worden de frames door een van onze gespecialiseerde partners voorzien van een zwarte poedercoating. De cortenstalen platen transformeren van donkergrijs naar een prachtige roestkleur bij blootstelling aan vocht. Als aanvulling van de poort zijn er verschillende motiefjes toegevoegd dit geeft een unieke uitstraling. Wij proberen altijd de beste oplossing te vinden voor onze klanten. Het aansluiten van de poort is dan ook gedaan door een van onze gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

Benieuwd naar onze andere privé projecten. Bekijk hier de kelder trap.