Kanten

Kanten is simpelweg het buigen van staal, rvs en aluminium. De vlakke plaat wordt op de kantbank, door een kantpers in een V-vorm gedrukt. Hierdoor ontstaat er een hoek in het materiaal, ook wel het vervormen van plaatmateriaal genoemd. Wat het bij ons zo bijzonder maakt? Dat is het volgende.

De afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in de kant-afdeling. Met als resultaat; vijf CNC-kantbanken waarop we tot 4 meter kunnen kanten, met een maximaal druk van 230 ton.

Bij De Bruyn Metaal kanten wij dus CNC gestuurd, ook wel Computer Numerical Control. Deze benaming betreft de computergestuurde regeling van de kantbanken. Door offline programmering worden de programma’s direct gegenereerd en doorgestuurd naar de machines. Door deze functie kunnen alle programma’s op willekeurige machines worden uitgevoerd, omdat deze op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor wordt het gehele proces versneld. We beschikken over de laatste technische ontwikkelingen, zoals een tweede controle scherm, waardoor de kwaliteit en precisie wordt gewaarborgd.

Kortom, kanten bij De Bruyn Metaal is prijstechnisch interessant en biedt een grote nauwkeurigheid. Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer Bewerkingen