Lasersnijden

Lasersnijden, een veel gebruikte term en bij ons één van de belangrijkste bewerkingsprocessen. Maar wat maakt lasersnijden bij ons nu zo speciaal? Lasersnijden is een techniek, waarbij met behulp van een laserstraal plaatmaterialen worden uitgesneden. Door de lineair aangedreven lasers en de juiste vaktechnische kennis wordt het bewerkingsproces bij ons extreem nauwkeurig uitgevoerd.

We beschikken over twee vlakbedlasers. Beide lasers kunnen volledig zelfstandig laden en ontladen en snijden hierop platen met afmetingen van 1,5 tot 3 meter. Eén van deze vlakbedlasers is een geautomatiseerde lasersnijder van Amada. Deze vlakbedlaser beschikt over een magazijn wat ervoor zorgt dat de machine 27/7 zelfstandig kan werken.
Daarnaast maakt deze machine gebruik van Fiber in plaats van CO2, wat zorgt voor efficiëntie en duurzaamheid. Met zelfdiagnose en ingebouwde camera’s biedt het een probleemloze productie en draagt het bij aan milieubewust ondernemen.

Specificaties van de vlakbedlasers:

  • In staal wordt er gesneden tot een dikte van 25 mm.
  • In rvs wordt er gesneden tot een dikte van 35 mm.
  • In aluminium wordt er gesneden tot een dikte van 12 mm.

Kortom, lasersnijden bij De Bruyn Metaal kent een hoge herhalingsnauwkeurigheid en een snelle productie. Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer Bewerkingen