Ontbramen

Ontbramen is een bewerkingsproces waarbij de plaat wordt ontdaan van uitstekende oneffenheden. Bramen zijn bewerkingen aan het product die niet effectief zijn, zoals opstaande randjes en scherpe uiteindes. De bramen worden veroorzaakt door bewerkingsprocessen, zoals lasersnijden en knippen. De platen worden ontbraamd, omdat het van belang is dat de plaat geen scherpe randen en oneffenheden bevat. Ook is het ontbramen essentieel voor de functionaliteit en veiligheid van vervolgbewerkingen, eventuele montage en eindgebruik.

Wij verzorgen het ontbramen van producten tot een breedte van 1.300 mm en voorzien deze hiermee van een afronding. Onze technische vakmensen zorgen voor de juiste borstels tijdens het ontbramingsproces. Hierdoor blijft de kwaliteit van de materialen gewaarborgd.

Kortom, ontbramen bij De Bruyn Metaal staat gelijk aan een hoogwaardige kwaliteit en een grote nauwkeurigheid. Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer Bewerkingen