Stiftlassen

Stiftlassen, een technische manier van lassen waarbij een metalen stift vanuit een pistool aan de ondergrond wordt gehecht. Deze manier van lassen dient voor een permanente verbinding van stiften en bouten aan werkstukken. Wij voorzien je graag van dit bewerkingsproces op een hoog kwaliteitsniveau.

Onze vakmensen gaan aan de slag met het stiftlassen, daarbij geconcentreerd op condensatorstiftlassen. Deze manier van stiftlassen betreft het dunne en kleine materiaal. Door middel van warmte op de onstekingstip, smelt de tip aan de onderkant van de bout. Bij De Bruyn Metaal hanteren wij de afmetingen vanaf 0.6 tot 10 mm, ook wel het formaat M3 tot M8.

Kortom, stiftlassen heeft een hoge verwerkingssnelheid en biedt de mogelijkheid om op een zeer dunne plaat te lassen. Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer Bewerkingen