Laserlassen

Laserlassen, zoals de naam al aangeeft, is het proces waarbij twee metalen met behulp van een gerichte laserstraal worden verbonden. Deze geavanceerde techniek kan zowel met als zonder toevoegmateriaal worden uitgevoerd en biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele lasmethoden.

De voordelen op een rijtje:

  • Hoge precisie
  • Minimale vervorming
  • Hoge lassnelheid
  • Geen toevoegmateriaal nodig
  • Weinig tot geen nabewerking nodig

Een van de grootste voordelen van laserlassen is de snelheid en precisie waarmee een strakke en nauwkeurige las kan worden gelegd. Hierdoor zijn er weinig tot geen nabewerkingen nodig, wat ook financieel voordelen met zich meebrengt. Daarnaast wordt de warmte tijdens dit proces geconcentreerd op de juiste plek gebruikt, waardoor het plaatmateriaal vrijwel niet kan vervormen.

Onlangs zijn wij een samenwerking aangegaan met groothandel Valkenpower. Voor hen hebben wij de juiste lasparameters vastgesteld. Binnenkort zullen wij de rol van democenter vervullen, waarbij klanten van Valkenpower terecht kunnen voor demonstraties en proeflassen.

Ben je benieuwd wat De Bruyn Metaal voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan eens contact op met ons bedrijfsbureau. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mogelijkheden tegen een ijzersterke prijs, want bij De Bruyn Metaal vind je de mentaliteit die je zoekt!

Meer Bewerkingen